Buffet 1

Pålægssymfoni med udsøgte italienske pålæg, soltørrede tomater,
parmesanost og persillepesto
Hvidvinsdampet pangasius med citronbåde og peberfrygter
Dampet laks med citron og forårsløg og dild
Svinekam stegt som vildt med tyttebær
og ristede champignon
Helstegt krydret okseculotte med råstegte kartofler
hvidløgs ristede gulerødder og rødvinssauce 
Grøntsalat med yoghurtdressing
Coleslaw 
Brød og smør
Æbletærte m/creme fraiche og hindbærpuré



Buffet 2

Halve æg med rejer, mayonnaise og kaviar
Røget laks med citron og asparges
Helstegt oksemørbrad med halve bagte tomater,
smørstegte provancekartofler og balsamicosauce
Tacoskaller med kylling, peberfrugter,
salat og parmesanost
Grøntsagstærte
Italiensk grøntsagssalat med olie/eddike dressing
Melonsymfoni
Brød og smør
Pandekager med is og jordbærgrød

 

Buffet 3

Bruschetta med cherrytomater, hakket basilikum, rødløg og parmesanost
Røget hellefisk med cherrytomater og rucola 
Mexicansk kyllingelår med salsa og tortillachips
Helstegt oksefilet med mexicansk råstegte kartofler,
fyldt squash og tomatsauce.
Chili Con Carne med ris
Guacamole og cremefraiche
Frisk mangosalat
Brød og smør
Chokoladekage med vaniljeis
 

Buffet 4

Lakseroulade serveret på salatblade, med rødløgskompot og pesto
Carpaccio på bund af høvlet gulerødder med tomatskiver, bladselleri,
basilikumblade og parmesan
Tarteletter med høns i asparges, hakkede tomater og persille.
Fyldt lammekølle med fetaost, persille og hvidløg blanding, med græsk
råstegte kartofler, hvidløgsristede rødbederstave og appelsinsauce
Græsksalat med yoghurtdressing
Tzatziki
Brød og smør
Frugtsalat med råcreme



Buffet 5

Flødelegeret fiskesuppe med bløddyr og skaldyr
Makrelsalat i tortillawraps med forårsløg og basilikum
Frikadeller med koldt kartoffelsalat og rødbedesalat
Lammeculotte med savoykål, hvidekartofler, fetafyldte tomater
og svampesauce
Lasagne med flutes
Salat med rejer, spinat og avocado
Rødbede – carpaccio med citroncreme og sprød blomkål
Brød og smør
Hindbærmuffins med vaniljeis