Svinekam stegt som vildt med tyttebær, ristede champignon, waldorfsalat, små krydderstegte kartofler og skysauce



Helstegt krydret okseculotte med hvidløgs ristede rodfrugter, langtidsbagte
halve tomater, råstegte kartofler og rødvinssauce


Hvidvinsdampet laksefilet med smørdampet spinat, fyldte halve
peberfrugter, provancekartofler og persillesauce


Ovnstegt perlehønebryst med hvidvinsdampet løg og gulerødder tilsmagt Parma skinke, granatæble kerner og marsala, ovnstegte kartoffel skiver og skysauce

 
Helstegt oksefilet med, fyldt squash, hvidløgsristede rødbeder,
råstegte kartofler og tomatsauce




Fyldt lammekølle med fetaost, persille-og hvidløgsblanding, med
hvidløgsristede gulerødder, græsk råstegte kartofler, og appelsinsauce



Lammeculotte med savoykål, fetafyldte tomater,
Hvidekartofler og svampesauce


Ovnstegte laksesteaks med bagte rodfrugter, bagte kartofler med
kryddersmør og hvidvinssauce